WordPress PRO en PREMIUM plugins

Als WordPress specialist gebruikt Jansen Internetservice diverse PRO plugins om websites te bouwen en verfraaien. Deze plugins worden geleverd onder GPL-licentie en worden na implementeren in websites door Jansen Internetservice onderhouden (updates) i.c.m. een webhostingpakket voor het domein bij Jansen Internetservice. Heeft een klant geen abonnement voor webhosting bij Jansen Internetservice kan deze een apart abonnement nemen voor updates of zelf updates uitvoeren (GPL licenties).

Zelf WordPress plugins installeren en onderhouden?
Bestel hieronder gewenste licenties voor 1 jaar updates (GPL-downloads).

Elementor PRO

Voor het eindeloos opleuken van WordPress websites  met fantastische tools is Elementor PRO een musthave! Een licentie voor Elementor PRO kost normaal $ 49,00 per jaar (is ongeveer € 42,00), maar bij Jansen Internetservice is aanschaf van onze GPL-versie een koopje. Aankoop van WordPress Elementor PRO kunt u hier direct online bestellen voor slechts € 21,00 (incl. BTW).  Na ontvangst van uw betaling sturen wij u Elementor PRO in de allerlaatste versie met installatie instructies, welke daarna een jaar lang met aanwezige link updates is te downloaden.

Elementor Pro

Beschikbare versie: 3.4.2

WP Rocket (cache)

WP Rocket is de krachtigste caching-plug-in ter wereld. Gebruik het om de snelheid van uw WordPress-site, SEO-ranglijsten en conversies te verbeteren. Geen codering vereist. Een licentie voor WP Rocket kost normaal $ 49,00 per jaar (is ongeveer € 42,00), maar bij Jansen Internetservice is aanschaf van onze GPL-versie een koopje. Aankoop van WordPress WP Rocket (cache) kunt u hier direct online bestellen voor slechts € 21,00 (incl. BTW). Na ontvangst van uw betaling sturen wij u WP Rocket (cache) plugin in de allerlaatste versie met installatie instructies, welke daarna een jaar lang met aanwezige link updates is te downloaden.

logo wprocket

Beschikbare versie: 3.10.1

WordPress WPML vertaal plugin

WPML is de absolute nummer 1 op het gebied van vertaal plugins voor WordPress. Een licentie voor WPML kost normaal $ 59,00 per jaar (is ongeveer € 50,00), maar bij Jansen Internetservice is aanschaf van onze GPL-versie een koopje. Aankoop van WordPress WPML vertaal plugin kunt u hier direct online bestellen voor slechts € 25,00 (incl. BTW). Na ontvangst van uw betaling sturen wij u WPML vertaal plugin in de allerlaatste versie met installatie instructies, welke daarna een jaar lang met aanwezige link updates is te downloaden.

Beschikbare versie: 4.5.0

Yith WooCommerce product add-ons

Voor een uitgebreid filtersysteem in uw WordPress/WooCommerce webshop mag deze PRO filterplugin van Yith niet ontbreken. Een licentie voor Yith WooCommerce Ajax product filter kost normaal € 79,99 per jaar.

WordPress WooCommerce heeft standaard eigenschappen in het systeem. Voor uitgebreide mogelijkheden voor product opties is Yith WooCommerce product add-ons een juweeltje van een plugin. Een licentie voor Yith WooCommerce product add-ons kost normaal € 99,99 per jaar.

Bestel hier het complete pakket samen voor slechts € 75,00

YITH WooCommerce Ajax Product Filter Premium 4.1.0

YITH WooCommerce Product Add-Ons Premium 1.5.38

YITH Booking and Appointment for WooCommerce PREMIUM

Voor het automatiseren van een online boekingssysteem voor o.a. B&B of verhuur materialen (auto’s, (brom)fietsen, gereedschap enz..) is YITH Booking and Appointment for WooCommerce PREMIUM de meest complete boekingssysteem en wordt direct gekoppeld aan WooCommerce voor verwerking van betaalsysteem ( uiteraard volledig in het Nederlands).  Omdat synchronisatie met Booking.com en Airb&b.com geen probleem zijn is dubbelboeken verleden tijd.

Een licentie voor Yith Booking and Appointment for WooCommerce PREMIUM kost normaal € 199,99 per jaar.

Bestel hier YITH Booking and Appointment for WooCommerce PREMIUM voor slechts € 75,00

YITH Booking and Appointment for WooCommerce PREMIUM

YITH Booking and Appointment for WooCommerce PREMIUM 2.1.23

Met sync. Booking.com en Airb&b.com!

Bestelformulier WordPress pluginsElementor PRO
€ 21,00
WP Rocket (cache)
€ 21,00
WordPress WPML vertaal plugin
€ 25,00
Yith WooCommerce product filter en add-ons pakket
€ 75,00
YITH Booking and Appointment for WooCommerce
€ 75,00


Totaal

Zijn deze plugins legaal?

JA, alle beschikbare items voor WordPress (dus ook plugins) zijn in principe onder General Public Licence (GPL). Dit betekent dat Jansen Internetservice na aankoop van deze items ook verder mag gebruiken en distribueren. Nadeel is wel dat er dan geen direct support voor het item beschikbaar is van de auteur zelf of Jansen Internetservice, in dat geval dienen plugins te worden aangeschaft bij betreffende partij. Met gebruik van deze plugins worden GEEN licenties gedeeld.

Let op! Na activering van account wordt domein gekoppeld voor 1 jaar beschikbaarheid download updates. Deze updates zijn dus alleen bereikbaar via de link in de plugin eigenschappen.

Levering en factuur:
Na ontvangst van betaalbevestiging wordt bestelde plugin(s) incl. factuur z.s.m. per e-mail geleverd.

Scroll naar top