Webdesign en onderhoud
Ontwerp en realisatie van uw website (WordPress CMS)
Meer info
Een eigen webwinkel starten
Jansen Internetservice biedt haar klanten het zgn “Totaal- (basis)pakket”
Meer info
WordPress System Monitor
WordPress website op afstand bewaakt en technisch up-to-date gehouden door Jansen Internetservice
Meer info
VoIP all-in-one telefonie
Online telefooncentrale met vast telefoonnummer (VAST-MOBIEL) en veel programma mogelijkheden.
Meer info
CLOUD services
CLOUD services compleet voor particulieren en bedrijven met o.a. Microsoft 365 (Family en Business).
Meer info
Verenigingspakket
Voor verenigingen en stichtingen hebben wij een verenigingspakket opgesteld tegen speciale tarieven.
Meer info
Webhosting
Pakketten op maat, leverbaar in diverse (aangepaste) configuraties met ongekende service en support.
Meer info
Persoonlijk e-mailadres
Een persoonlijk e-mailadres (voornaam@achternaam.nl) en een mailbox van 5Gb nu ook voor particulieren
Meer info
WordPress PRO/PREMIUM plugins
Extra voordelig de meest populaire WordPress PRO plugins (o.a. Elementor PRO en WP Rocket (cache)) onder GPL-licentie.
Meer info

WordPress Totaalpakket (Verenigingspakket)

verenigingspakket

In een jaarabonnement op ons VERENIGINGSPAKKET zit eigenlijk alles voor een vereniging of stichting online!

HP-STANDAARD upgraded webhostingpakket van Jansen Internetservice

2000Mb webspace.
3 Mailboxen 1Gb (voorziter@, penningmeester@ en secretaris@ (alias info@)) of mail via Exchange Online met een (Nonprofit) Microsoft 365 Business abonnement of Exchange mailboxen (outlook.com accounts).
Pakket is probleemloos verder te upgraden.
Systeembeheer (o.a. instellen mailboxen) door Jansen Internetservice.

Domeinnaamregistratie (.nl)

Domeinnaam wordt geregistreerd op naam van de vereniging of stichting en blijft dus eigenaar van domeinnaam. Standaard is een .nl extensie, overige extensies optioneel en tegen meerprijs.

SSL-certificaat

Met een SSL-certificaat wordt uw website achter https geplaatst i.p.v. http waarmee veiligheid van gebruikers gewaarborgd wordt. Bij gebruik van online formulieren is dit zelfs wettelijk verplicht!

Pre-installed WordPress CMS systeem

Jansen Internetservice levert uw pakket compleet en direct klaar voor gebruik. WordPress CMS door ons voorgeinstalleerd en voorzien van Pro Theme met lifetime licentie, basis voorbeeld content, beveiligingspakket tegen hackers (firewall) en plugin om zelf uitgebreide formulieren te maken. Webmasters kunnen daarna zelf het systeem voorzien van menu en content. Jansen Internetservice zorgt via WordPress System Monitor dat het systeem technisch up-to-date blijft.

Full support van Jansen Internetservice (systeembeheer)

Na oplevering van uw systeem staat u er niet alleen voor, Jansen Internetservice blijft systeembeheerder van het pakket en kan daarmee full support leveren en ondersteuning bieden bij het opzetten van uw nieuwe website. Dit heeft ook het bijkomend voordeel dat Jansen Internetservice als onpartijdige derde binnen het systeem werkt, en technisch boven webmasters in het loginsysteem blijft waardoor bescherming van het systeem ten alle tijden gewaarborgd is voor de vereniging of stichting zelf.

Laposta nieuwsbrievenpakket

Jansen Internetservice verzorgt als officieel partner van nieuwsbrievenprovider Laposta op verzoek een GRATIS account, stelt deze volledig in voor de vereniging, maakt een sjabloon nieuwsbrief en blijft systeembeheerder van het pakket met full support. Gerechtigde ontvangt een account om nieuwsbrieven aan te maken en verzenden aan o.a. leden van de vereniging. Interne mailing binnen een vereniging was nog nooit zo eenvoudig en belast de eigen mailserver niet.

Systeem backup

Foutje gemaakt in uw website of mailbox, per ongeluk bestanden op de website verwijderd? Jansen Internetservice maakt elke dag, elke week en elke maand een volledige backup van alle systemen op onze webservers. U kunt dus uw volledige pakket laten herstellen naar de versie van gisteren, een week of een maand terug.

WordPress System Monitor

De vereniging is zelf verantwoordelijk voor content van de website, Jansen Internetservice zorgt dat het systeem up-to-date en veilig blijft. Abonnement voor WordPress System Monitor van Jansen Internetservice is bij VERENIGINGSPAKKET inbegrepen.

Optioneel: Microsoft 365 Business Essentials (Nonprofit)

Het VERENIGINGSPAKKET is te upgraden met Microsoft 365 Business Essentials voor Nonprofit organisaties. Wanneer u in aanmerking komt voor deze GRATIS Microsoft 365 pakket kunt u Jansen Internetservice in laten stellen als uw systeembeheerder. Elke gebruiker krijgt dan zijn/haar eigen Exchange Online mailbox (50Gb). Voor meer info over GRATIS Microsoft 365 Nonprofit zie https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/nonprofit/office-365-nonprofit of bel Jansen Internetservice 0497 336 403.

Optioneel: Microsoft 365 VP

Geen recht op Microsoft 365 Business Basic Nonprofit en geen budget voor betaalde Microsoft 365 Business?
Dan is een Microsoft 365 VP pakket (verenigingspakket) van Jansen Internetservice een mogelijk interessante upgrade van uw VERENIGINGSPAKKET. Voor slechts € 50,00 per jaar (incl. BTW) verzorgt Jansen Internetservice een online Microsoft 365 pakket voor de vereniging en heeft de vereniging daarmee een opslagruimte van 1Tb beschikbaar in de CLOUD om bestanden op te slaan en online samen te werken (o.a. online versies Word en Excel beschikbaar). Uiteraard is ook hier Jansen Internetservice de systeembeheerder en zorgt voor benodigde Microsoft accounts (e-mail adressen) voor de vereniging om deze te koppelen aan het hoofdaccount.

175,00

Abonnement per jaar, incl. BTW

Let op! Dit extra voordelig pakket is enkel bedoeld voor verenigingen en stichtingen! Standaard wordt een verenigingspakket geleverd met een WordPress CMS-systeem en plugins in de laatste versie.

Aanvragen Verenigingspakket

    Is bovenstaand formulier correct ingevuld, klik dan op verzenden.

    Scroll naar boven

    Een professionele WordPress website

    al vanaf

    € 490,00