Webdesign en onderhoud
Ontwerp en realisatie van uw website (WordPress CMS)
Meer info
Een eigen webwinkel starten
Jansen Internetservice biedt haar klanten het zgn “Totaal- (basis)pakket”
Meer info
WordPress System Monitor
WordPress website op afstand bewaakt en technisch up-to-date gehouden door Jansen Internetservice
Meer info
WordPress PRO/PREMIUM plugins
Extra voordelig de meest populaire WordPress PRO plugins (o.a. Elementor PRO en WP Rocket (cache)) onder GPL-licentie.
Meer info
VoIP all-in-one telefonie
Online telefooncentrale met vast telefoonnummer (VAST-MOBIEL) en veel programma mogelijkheden.
Meer info
CLOUD services
CLOUD services compleet voor particulieren en bedrijven met o.a. Microsoft 365 (Family en Business).
Meer info
Verenigingspakket
Voor verenigingen en stichtingen hebben wij een verenigingspakket opgesteld tegen speciale tarieven.
Meer info
Webhosting
Pakketten op maat, leverbaar in diverse (aangepaste) configuraties met ongekende service en support.
Meer info

Domein redirect, een domeinnaam omleiden naar een andere website

Regelmatig ontvangen wij berichten van onze klanten dat zij zijn benaderd door een bedrijf dat hun met voorkeur domeinnaam wordt aangeboden met andere extensies (bv www.uwdomeinnaam.com) en anders wordt verkocht aan een ander die daarvoor belangstelling zou hebben getoond. Vervolgens wordt deze domeinnaam voor een fors bedrag aangeboden en weet men eigenlijk niet meer wie men te maken heeft, waarmee men zaken doet.

Let op! Laat u niet misleiden!

Uiteraard is het verstandig om naast uw .nl-domein deze ook vast te leggen met andere extensies om uw bedrijfsnaam en voorkeur domeinnaam te beschermen. Verder is het handig wanneer deze domeinen dan ook nog ingesteld zijn als redirect naar uw bestaande .nl-domein.

Hiervoor zijn er diverse oplossingen:

  1. Domeinen vastleggen en zelf DNS records instellen met doorlink (redirect) naar uw primaire domein www.uwdomeinnaam.nl
  2. Domeinen vastleggen en in webhostingpakket via .htaccess bestand de website doorsturen naar uw primaire domein www.uwdomeinnaam.nl
  3. Via een abonnement EU-COM Redirect Domeinen

Mogelijkheden 1 en 2 ga ik hier niet toelichten, die antwoorden zijn overal terug te vinden op het internet, anders bij uw eigen provider. Wat ik hier wel even wil toelichten is de mogelijkheid van optie 3: een abonnement EU-COM Redirect Domeinen pakket.

Via de website www.redirectdomeinen.nl kunt u eenvoudig een abonnement afsluiten voor gewenste domeinen. Een standaard EU-COM Redirect Domeinen pakket is incl:

Is dit abracadabra voor u?

Ik begrijp dat dit voor velen abracadabra is, men heeft meestal  immers meer verstand van ondernemen op hun eigen vakgebied dan gedoe met websites, webhosting en domeinen. Vandaar dat Jansen Internetservice zich beschikbaar stelt om deze werkzaamheden over te nemen en u als ondernemer hierin te ontzorgen. En dat voor een vast bedrag (abonnement) per jaar.

Meer weten? Neem gerust even contact op (tijdens kantooruren telefoon 0497 336 403), kijk op www.redirectdomeinen.nl of maak gebruik van onderstaand reactieformulier.

Reageer op dit blog item

Wanneer u vragen, op- e.o. aanmerkingen heeft over dit item kunt u reageren middels onderstaand formulier. Uw bericht zal vertrouwelijk worden behandeld en wordt uw e-mailadres uiteraard sowieso niet gepubliceerd.

Scroll naar boven

Een professionele WordPress website

al vanaf

€ 490,00