Seizoensproducten verkopen via een tijdelijke webshop

Wie kent het niet, online een product willen verkopen in een klein deel van het jaar. Hoe ga je dat doen, wat zijn de mogelijkheden?

Een pasklare oplossing is hiervoor beschikbaar via www.winkelpromenade-online.nl!

Winkelpromenade-ONLINE is een online platform waar overkoepelend webwinkels zijn verzameld. Voor een klein bedrag per maand is daar een professionele kant-en-klare webshop beschikbaar zolang als gewenst is (ideaal voor seizoensproducten dus). Looptijden zijn per maand dus heb je de webshop even niet meer nodig (eind van je seizoen) zet je deze gewoon even “UIT” en betaal je geen abonnementskosten totdat je de webshop weer opstart.

Alle voorwaarden voor het gebruik van een “tijdelijke” webshop op Winkelpromenade-ONLINE zijn erg gunstig en transparant.

Google indexering

Heb je een eigen webshop op Winkelpromenade-ONLINE zorgt deze er voor dat je producten automatisch worden geïndexeerd bij Google zodat je producten z.s.m. worden gevonden via deze zoekmachine. Winkelpromenade-ONLINE zorgt voor de promotie van je webshop, handig he?

KvK

Let op! Wil je een (tijdelijke) webshop via Winkelpromenade-ONLINE is een inschrijving bij de Kamer van Koophandel verplicht! Particulieren worden dus niet toegelaten op dit platform. Hiermee weet je als klant zeker dat je bij een bezoek aan een van de aanwezige webshops ook echt te maken hebt met een (winkel)bedrijf.

Meer weten over Winkelpromenade-ONLINE? Kijk snel op de website https://winkelpromenade-online.nl.

Reageer op dit blog item

Wanneer u vragen, op- e.o. aanmerkingen heeft over dit item kunt u reageren middels onderstaand formulier. Uw bericht zal vertrouwelijk worden behandeld en uw naam enkel met uw toestemming gepubliceerd (uiteraard sowieso zonder e-mailadres).

Scroll naar top