Prolemen Elementor bij sommige IOS-systemen

logo_elementor

Al enige tijd moeten wij concluderen dat nieuwe updates van Elementor problemen kunnen geven bij sommige IOS-systemen. Op sommige systemen (iPads) worden bepaalde onderdelen niet getoond en is er enkel een wit veld zichtbaar. Duidelijk wordt er dus wel ruimte gereserveerd voor een item maar wordt niet getoond. Dit is dan meestal een animatie of zo om een item leuk de pagina in te laden.

Ook wij hebben ons suf gezocht naar de oorzaak van dit probleem en een oplossing daarvoor, echter hebben wij moeten concluderen dat dit probleem zicht enkel voordoet bij oude iPads (met IOS 10) vanaf Elementor 3.1.1 (t/m 3.1.1. nog geen enkel probleem).

En nu?

Omdat IOS versie 10 echt erg oud is gaan we er van uit dat deze bijna niet meer wordt gebruikt, uitzonderingen uiteraard daargelaten. Voor die paar iPads die nog draaien op IOS 10 kun je immers niet de updates van je website achterwege laten, voor die iPads kun je maar het beste het verlies nemen dat die bezoekers niet alles te zien krijgen op je mooie website welke je prachtig en uitgebreid hebt voorzien van de mogelijkheden die in Elementor beschikbaar zijn.

Om het grootste deel toch zichtbaar te maken voor oude iPads kun je uiteraard op zoek gaan naar speciale scripts, of gewoon blijven bij Elementor 3.1.1 en niet meer updaten (niet aanbevolen).

Reageer op dit blog item

Wanneer u vragen, op- e.o. aanmerkingen heeft over dit item kunt u reageren middels onderstaand formulier. Uw bericht zal vertrouwelijk worden behandeld en uw naam enkel met uw toestemming gepubliceerd (uiteraard sowieso zonder e-mailadres).

Scroll naar top