het hele huis of kantoor

Professioneel WiFi in

HET KAN ECHT

managed controll & support

MET of ZONDER

WordPress-WooCommerce webshops

Super voordelig een eigen webshop met WordPress/WooCommerce

responsive websites

Wij maken uw website "responsive" dus geschikt voor elk type medium

bg_youtubevideopromotions_B1200H300logo_YouTube

Video promotions

Ontdek YouTube video promotions van Jansen Internetservice

CLOUD office supportMicrosoft365-business1

Samenwerken in de CLOUD met

Microsoft 365 Business

- Dropbox Business - WeFact online facturering -

al vanaf € 5,25/maand

Animatieproblemen met Elementor bij IOS systemen opgelost

Het was voor veel websitebouwers even schrikken, vanaf Elementor versie 2.0.9 ontstond er plots een probleem dat Elementor mooi ingebouwde bewegingen in een webpagina niet meer werden weergegeven op sommige IOS systemen (iPhones en iPads) en er enkel witte plekken zichtbaar waren.

Vele upgrades volgden na 2.0.9. maar geen enkele loste het probleem op en werd overal waar dit probleem in een forum verscheen verwezen naar de instellingen van het device zelf (iPhone of iPad), het zou aan de instelling “Reduce Motion” liggen.

Niets was natuurlijk minder waar dus was even de enige oplossing om de automatische updates van Elementor uit te schakelen en te blijven bij versie 2.0.9 (wat natuurlijk om veiligheidsredenen geen aanbeveling is).

Eindelijk is er medio april 2021 dan een juiste update verschenen (tijdens dit schrijven versie 3.2.2) waarin het probleem met de animaties verleden tijd is en kunnen we weer naar hartelust bewegende elementen toepassen in onze webpagina’s.

Animaties weer mogelijk in IOS systemen

 

logo_elementor

Toch nog problemen met je WordPress website? Neem gerust even contact op met Jansen Internetservice of gebruik het reactie formulier.

Reageer op dit blog item

Wanneer u vragen, op- e.o. aanmerkingen heeft over dit item kunt u reageren middels onderstaand formulier. Uw bericht zal vertrouwelijk worden behandeld en uw naam enkel met uw toestemming gepubliceerd (uiteraard sowieso zonder e-mailadres).

Scroll naar top