Abonnement op WordPress System Monitor

WordPress CMS-systeem is mateloos populair in de wereld en wordt daarom ook veel gebruikt om de mooiste websites te bouwen. Vaak wordt er dan ook gebruik gemaakt van gratis themes en plugins, soms van premium (betaalde) themes en plugins.

Wat deze gemeen hebben is dat alle versies onderhevig zijn aan updates!

Elk theme en plugin heeft regelmatig een update beschikbaar vanuit de ontwikkelaar. Dit is nodig om eventuele “bugs” op te lossen voor het goed functioneren en lekken te dichten om hackers het wat moeilijker te maken.

Heeft u een WordPress website gebouwd of laten bouwen is het dus noodzakelijk om uw systeem up-to-date te houden! Dit kunt u natuurlijk helemaal zelf doen maar de ervaring leert ons dat dit gewoon niet gebeurt, u heeft wel iets anders aan uw hoofd.

WordPress System Monitor

WordPress System Monitor

WordPress System Monitor is een nieuwe service van Jansen Internetservice. Met dit abonnement bewaakt Jansen Internetservice uw WordPress CMS-systeem en zorgt voor benodigde updates zodra deze beschikbaar zijn. De reguliere content van de website valt buiten de monitor, deze dient u geheel zelf bij te houden. Wel wordt de beveiliging van het gehele systeem bewaakt.

Meer weten over WordPress System Monitor?
Klik op bovenstaand logo!

Reageer op dit blog item

Wanneer u vragen, op- e.o. aanmerkingen heeft over dit item kunt u reageren middels onderstaand formulier. Uw bericht zal vertrouwelijk worden behandeld en uw naam enkel met uw toestemming gepubliceerd (uiteraard sowieso zonder e-mailadres).

Scroll naar top